Werkwijze

Werkwijze trouwceremonie zelfstandig trouwambtenaar

Vrijblijvend kennismaken

Natuurlijk willen jullie weten of het klikt. Vandaar dat we eerst vrijblijvend kennismaken bij mij in (de buurt van) Vinkeveen. In dit gesprek komen jullie wensen, ideeën en verwachtingen  aan bod.  Ik leg jullie mijn werkwijze uit. Mochten jullie besluiten dat ik jullie trouwceremonie mag leiden dan spreken we ruim voor de trouwdag  jullie persoonlijke verhaal door. We appen en mailen daarna nog regelmatig om de laatste details door te nemen. Vaak heb ik ook, in overleg met jullie, contact met familie of vrienden om extra informatie te krijgen. Hierdoor wordt de ceremonie nog persoonlijker en verrassender.

Kosten trouwceremonie

Trouwen is maatwerk. Ik maak graag een offerte voor jullie afgestemd op jullie wensen.

Ik snap dat jullie heel graag alvast een indicatie willen hebben. Stuur me daarom een mailtje met:

Dan stuur ik jullie vaak binnen een paar uur al een indicatie van mijn tarief. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we verder in op jullie wensen en op basis daarvan stuur ik een offerte toe. Wanneer jullie hiermee akkoord gaan, maak ik een opdrachtbevestiging en ontvangen jullie een factuur voor een aanbetaling.

Drie weken voor de ceremonie ontvangen jullie de eindfactuur.

Houd er wel rekening mee dat mijn tarief los staat van de leges die de gemeente rekent voor jullie huwelijk.

Nieuwsgierig naar de vele reacties van bruidsparen? Je vindt ze hier: Reacties!

Met liefde trouwen. Zelfstandig trouwambtenaar voor een persoonlijk en onvergetelijk jawoord op een door jullie gekozen trouwlocatie.