Zelfstandig trouwambtenaar

“Als zelfstandig trouwambtenaar een bruidspaar verbinden in een persoonlijke ceremonie is het mooiste werk wat ik kan bedenken”.

Al maanden van tevoren ben je als zelfstandig trouwambtenaar bezig met een bruidspaar om de ceremonie vorm te geven. Ik stel jullie heel veel vragen. Ik wil precies weten wat jullie wensen, ideeën en verwachtingen zijn. Jullie liefdesverhaal is belangrijk. Maar ik wil ook weten hoe jullie in het leven staan en welke mensen bijzonder voor jullie zijn. Ook deze mensen wil ik graag benaderen voor persoonlijke verhalen.

Tijdens de ceremonie komt alles samen. Alles moet dan kloppen. Jullie dragen met zorg uitgezochte kleding, hebben een prachtige locatie gekozen maar de sfeer kun je tot op zekere hoogte bepalen. Met een persoonlijke toespraak, en een zelfstandig trouwambtenaar kun je de sfeer beïnvloeden. De sfeer die ik graag creëer tijdens een ceremonie is ontspannen, met ruimte voor een lach en een traan. Het is helemaal jullie ceremonie en daarom herkenbaar voor jullie gasten. Met speciale, met zorg gekozen woorden probeer ik jullie gasten erbij te betrekken. Het mooiste compliment wat ik ooit kreeg van een bruidspaar was dat ik niet alleen hen verbonden had maar dat alle betrokken familieleden door de ceremonie meer verbonden waren.

Met liefde trouwen. Zelfstandig trouwambtenaar voor een persoonlijk en onvergetelijk jawoord op een door jullie gekozen trouwlocatie.