Trouwlocatie

Misschien hebben jullie al een prachtige trouwlocatie op het oog en wil je graag het jawoord geven in jullie achtertuin, in het bos of op het strand. Wanneer je kiest voor een zelfstandig trouwambtenaar is er veel mogelijk. Je bent dus niet altijd gebonden aan een door de gemeente aangewezen locatie. Soms kunnen gemeenten voor een bepaalde locatie een vergunning afgeven speciaal voor jullie trouwdag. Hierdoor is het mogelijk om daar een wettelijk huwelijk te sluiten.

Mocht de gemeente geen toestemming geven voor de door jullie gekozen trouwlocatie dan kun je een ceremonieel huwelijk overwegen. Jullie trouwen dan eerst ‘sober’ op het gemeentehuis. Later spreken jullie nogmaals jullie jawoord uit ten overstaan van jullie familie en vrienden. Het wettelijke deel is dan al geregeld. Het ‘emotionele’ deel gebeurt met alle dierbare gasten om je heen.

Ik zorg dan voor een ceremoniële akte, waar jullie familie, vrienden en eventueel jullie kinderen ook hun handtekening op mogen zetten.

Je eigen trouwlocatie kiezen en dan neem je een eigen trouwambtenaar mee!

Op deze site vinden jullie de mooiste trouwlocaties http://www.toptrouwlocaties.nl/

Met liefde trouwen. Zelfstandig trouwambtenaar voor een persoonlijk en onvergetelijk jawoord op een door jullie gekozen trouwlocatie.